Anlita ett däckhotell i Tyresö

22 september 2021
patrick pettersson

Det finns ett smidigt sätt att få däcken bytta på sin bil när det är dags att göra det. Du behöver inte förvara däcken hemma och du slipper kolla dem och ha allt jobb med själva bytet. Allt det där sköts av duktig servicepersonal på ett däckhotell i tyresö.

Däckhotell finns det gott om i hela landet och det är både bra och praktiskt att ansluta sig till den tjänsten. Det innebär att dina däck förvaras vid rätt temperatur på en däckverkstad. När det är dags att byta däcken kollar däckhotellet upp dem och ser så att mönsterdjupet är tillräckligt.

Inga däck i garaget

Du behöver inte tänka på att rulla ut däck ur garaget, utan du har däcken på verkstaden hela tiden. Om något behöver åtgärdas eller ett däck bytas, ringer verkstaden dig och ger ett förslag. Det betyder att du kan koppla av från ansvaret också, och du vet att dina däck alltid är i gott skick.

Personalen på verkstaden håller koll på när det är dags och de inspekterar däcken. Du kör bara dit bilen, så byter de dina däck, balanserar och justerar, så att du slipper allt jobb. De förvarar alltså de däck du inte använder för tillfället, så du har aldrig några däck i ditt eget garage.

 

Påminnelse och service

Fördelen med ett däckhotell i Tyresö är att du har nära dit, om du bor i omgivningen. Du får också bra service för pengarna. Däckhotellet hör av sig när du behöver åka dit nästa gång. Behöver du nya däck eller fälgar, brukar de ha sådant till försäljning.

Det är viktigt att däcken är trafiksäkra, och du som bilförare har det yttersta ansvaret för att inte köra på blankslitna däck. Är man inte bilintresserad är däckhotellet ett smart system. Det medför ingen större kostnad, men du slipper både besvär och ansvar.

Fler nyheter