Bästa tipsen när man ska skicka blombud i Stockholm

15 februari 2022
patrick pettersson

editorial

Pirrar det i hela kroppen när tankarna om och om igen går igenom senaste dejten? Känns det som om det är världens bästa person som var där på dejten, kanske till och med en livslång kärlek? När man är sådär pirrigt nykär vill man helst ringa om och om igen och bara prata. Prata om allt mellan himmel och jord och egentligen ingenting – bara för att höra den andra personens härliga röst.

Drömskt stirrar man ut genom fönstret och dagdrömmer om ögonen, smilgropen, hakan, håret, kroppen. Rörelsemönstret den andra personen har, skrattet, blicken, ja allt finns med i dagdrömmen. Men man kan ju inte hålla på att terrorisera personen med miljontals sms eller samtal. Då är man för påflugen och agerar nästan som en stalker. Att istället inte höra av sig alls och ghosta personen är inte heller rätt taktik.

 

skicka blombud

 

Skicka blombud till kärleken

Det må hända att det känns lite gammeldags, men att skicka en välplanerad gåva kan vara lika uppskattat som 10 sms. Kanske bör man inte skicka en purjolök om man inte vet att personen verkligen uppskattar det och har den humorn. Däremot kan man skicka blombud i Stockholm antingen hem eller till jobbet.

I början är man så uppmärksam på den andra personen och kanske vet man redan favoritfärgen eller favoritblomman. Då kan man tipsa floristen om vilken blomma eller vilken färg de kan sikta in sig på Är man riktigt modig skickar man röda rosor direkt, men det kan i ett tidigt dejtande också vara lite känsligt.

När buketten är beställd och betald är det bara sitta ner och vänta. Snart kommer det förhoppningsvis komma ett tack från mottagaren och kanske med en invit till en ny härlig dejt. Vem vet, kanske är det personen du kommer leva med i resten av ditt liv, tack vare en vacker blombukett!

Fler nyheter