Bröllopsfotografen som fångar den stora dagen

03 mars 2021
Mikael Barani

Det finns inget större än att finna den äkta kärleken. Att hitta den där personen som gör att man vill bli en bättre människa på alla sätt. Det är en magisk känsla som inspirerar en till att utforska sitt eget potential och viljan till att förstå världen lite mer.

Det handlar, intressant nog, även om att se sig själv i ny dager. Att lära sig att acceptera sina tillkortakommanden, precis som personen som man älskar har lärt sig att förstå dem.

Tillsammans i kyrkan

För vi människor har alla våra goda och… ska vi säga mindre charmiga aspekter. Det finns inte någon som är en perfekt varelse, utan det handlar istället om att varje dag försöka nöta bort lite av det där som gör en till en, ursäkta språket, jobbig jävel.
För det är vi ibland, inte minst inför de människor som vi älskar allra mest.

Dock handlar det om att erkänna detta för sig själv innan man kan börja arbeta på det.

För det är en sak att stå där på den magiska dagen, alldeles spänd och sprittig tillsammans med sin bröllopsfotograf kontra det liv som fortsätter efter bröllopsdagen. Naturligtvis har man redan lärt känna varandras för och nackdelar inför bröllopet, så det är inte någon chock som väntar. Däremot så blir det lite mer verkligt, i brist på ett bättre ord, när man väl har knutit hymens band.

Många tror kanske att bröllopet i sig ska lyfta ett förhållande till nya nivåer. Kanske är detta delvis sant, men det gäller också som sagt att ha accepterat sin make eller maka, och sig själv, som man är inför den stora dagen. För ni kommer att fortsätta vara samma personer även efter att ni har gått ned för altargången i kyrkan.

Man tackar trots allt ja till att älska någon i nöd och lust. 

Fler nyheter