Digitaliserade låssystem

31 mars 2020
Lily Hansen
Digitaliserade låssystem

Det är fler och fler saker som blir digitaliserade idag. Så även när det kommer till lås på dörrarna till våra fastigheter. Det finns en smart lösning som kallas för Iloq. Detta innebär låssystem vilka är helt och hållet digitaliserade. Det är ett så kallat självdrivet digitalt låssystem, som när du sätter nyckeln i låset alstrar elektricitet. Om man använder sig av dessa  lås så kommer man varken att behöva några batterier eller kablar, vilket ju är bra även för vår miljö, eftersom det då inte blir någon form av batteriavfall på det viset. 

 

Fördelar med Iloq låssystem

Det finns en mängd olika, bra fördelar med att använda sig av ett digitalt låssystem. Som nämndes ovan så slipper man avfall från batterier eftersom dessa lås inte kräver några sådana. Denna typ av låssystem ersätter de mekaniska varianterna som ibland kan vara väldigt krångliga av olika orsaker. Iloq är en självdriven enhet som fungerar på ett väldigt smidigt sätt, även för den mest otekniska person. Systemet är väldigt enkelt att installera och att underhålla. Själva låset är ganska billigt i drift också eftersom det inte krävs några som helst sladdar eller batterier

 

 

Ett lås måste vara säkert

Denna typ av lås är väl testat och godkänt av diverse olika säkerhetsorganisationer. Det viktiga med ett lås är ju självklart att det ska vara så säkert som möjligt. Det som är smidigt också med detta system är att det fungerar på de allra flesta vanliga lås och dörrar som finns i våra hem idag. Man behöver inte ändra något med sin dörr eller lås inför en installation av detta system. Så snart en dörr finns på plats, så kan låset installeras. Söker man efter någon som kan installera iloq i Örebro så finns det hjälp att få med detta även där, såsom på flera andra orter i landet.

Fler nyheter