Få tillbaka spänsten med fillers i Östermalm

21 november 2021
patrick pettersson

editorial

Drömmer du om att få till utseendet exakt så som du vill? Kanske lite fylligare läppar, eller lite puffigare kinder? Eller ett tydligare kindben? Det finns väldigt mycket man kan förändra på sig själv, vare sig det är läpparna, pannan eller kinderna, utan att behöva genomgå stora operationer. 

Många förändringar kräver sövning och ingrepp med kniv, men inte om man använder sig av fillers. Med fillers kan man forma det så som man vill utan ett stort ingrepp. 

Det finns även de som vill förändra sin näsa och det kan vara av olika anledningar. Det brukar betyda ett ingrepp som både tar längre tid och har en viss läketid. Men med hjälp av fillers så kan man förändra näsan utan något ingrepp eller kniv i närheten av dig. Med den metoden kan du forma och skapa den linje du vill i ditt ansikte. 

Går det inte på första försöket, så kan det gå på andra. Ibland får man ta det i flera omgångar för att uppnå önskat resultat. 

 

image

 

Naturligt ämne

Man gör fillers med hjälp av en liten nål. Denna applicerar man under huden för att spruta in medlet. Medlet man använder sig av är något som naturligt finns i kroppen, nämligen hyaluronsyra. Det försvinner däremot en tredjedel av det varenda dag, vilket innebär att ju äldre man blir, desto mindre har man. Med fillers får man tillbaka det in och kan få fram spänstigheten i huden igen.

Fillers i Östermalm tar hand om dig och hjälper dig uppnå vad du önskar. Behandlingen tar ofta mellan 40-70 minuter. För att hålla det färskt så gör ni en konsultation max ett dygn innan ni gör själva behandlingen. En behandling går tryggt och säkert till. 

En del kan däremot få blåmärken efteråt, men detta brukar försvinna efter någon dag. Huvudvärk är inte heller ovanligt att få. 

Fler nyheter