Följ med Skånebuss till Italien

12 oktober 2020
Lily Hansen

Att resa har blivit något som de flesta har provat på åtminstone en gång. Alternativen och destinationerna är ändlösa. Vissa väljer att själva skräddarsy sin resa. Bokar flygbiljetter och hotell enligt egna idéer. Andra gillar charterresor där man ända från flygplatsen blir omhändertagen. 

Många gånger är resorna med flyg men vissa väljer både tåg och bil för sina äventyr. Vi lever i en spännande tid där allt är möjligt. Kanske inte riktig allt, vi får nog vänta med att åka till månen ett tag till.

Ett sätt att resa som funnits med under lång tid är bussresorna. Ett oändligt antal destinationer både i hemlandet och utomlands finns som ett resornas smörgåsbord. Då har man chansen att tillsammans med gamla och nya vänner uppleva nya världar tillsammans.

 

Så smidigt och intressant

Vad kan vara bättre än att kliva på en skåne buss hemma i Sverige för att inom några dagar landa i vackra Italien. Inga byten och långa väntetider på flygplatser. Resan börjar med detsamma medan man njuter av att färdas genom Europa. En guide finns med och kan berätta om platser man passerar. Något som går helt förlorat vid flygresor. 

Hela buss sällskapet får, under den tid resan tar, lära känna varandra. Vem vet, kanske man hittar vänner för livet.

 

Njut av pasta i romantiska Italien

Den fina bussresan gör kanske att man till slut hamnar i vackra Italien. Pastan och gondolernas hemland. Hotell på någon vacker badort där man har nära till livets alla njutningar. Oavsett om det gäller en god middag eller ett besök på en pittoresk vingård på landet. En tur i romantiska Venedig

En båttur där gondoljären tar sina passagerare fram genom kanaler och under broar. En andpaus på trappan vid Fontana di Trevi där Anita Ekberg en gång tog ett svalkande dopp.

Italien med buss blir ett minne för livet.

Fler nyheter