Gör en ögonlaserbehandling och få en bekvämare vardag

06 april 2022
Cecilia Olsson

editorial

Att bära glasögon är något som kan bli en del av ens stil och det kan till och med lyfta en outfit, men det kan också vara något som är besvärligt att bära och inte alltid känns så roligt att ha på sig. Fel glasögon kan klämma på näsan och sitta oskönt på huvudet.

De kan också röra sig och helt enkelt vara obekväma. Även om man hittar ett bekvämt par så kan det fortfarande vara besvärligt att bära dem när man utövar fysisk aktivitet, för att inte tala om när de immar igen på grund av att man rör sig mellan värme och kyla. 

Med ögonlaserbehandling behöver du inte bekymra dig om glasögon

Visst kan det vara ett altenativ att istället använda sig av linser, men det är inte alla som kan göra det, plus att det också kan innebära besvär genom att de hamnat snett eller då man glömmer att ta ut dem på kvällen. Med hjälp av en ögonlaserbehandling är det möjligt att slippa dessa obekväma besvär.

En lyckad behandling gör att man kan se lika bra som man tidigare gjorde med sina bästa glasögon (eller linser).

Ögonlaserbehandling

Det innebär att man inte kommer att behöva bekymra sig om glasögonen passar outfiten, om de kommer att sitta kvar på huvudet under träningen eller att man måste komma ihåg att fylla på lagret med linser. En ögonlaserbehandling kan helt enkelt bidra till en bekvämare vardag.

Gör ögonlaserbehandling i Stockholm 

Hos Lamera Medical Clinic erbjuder de ögonlaserbehandling med LASEK-metoden. Det är en av de vanligaste och mest välbeprövade ögonlaserbehandlingarna världen över och den passar personer med mindre eller större synfel som är mellan tjugo och fyrtiofem år gamla. Lamera Medical Clinic ger dessutom alltid 5 års trygghetsgaranti för den som genomgår en privat synfelsbehandling, vilket bland annat innefattar fria kontroller och fria kompletterande behandlingar vid behov under fem års tid. 

Fler nyheter