Letar du magasinering i Uppsala?

31 januari 2021
Lily Hansen

Har du problem med förvaringsutrymmet? Har du flyttat från ett större boende till ett mindre och får inte längre plats, eller är ni ett företag som behöver extra utrymme? Istället för att dela upp sakerna hos olika bekanta kan ni hyra en magasinering i Uppsala. 

Där kan ni förvara era saker så länge ni önskar. Hos dem står sakerna i tryggt och säkert förvar. Många magasin har även kontakt med vaktbolag som håller koll. Tack vare att magasinering finns kan man våga säga upp sin bostad och bo hos sina vänner tills ens nya hem är redo, så dina saker magasineras helt enkelt. 

Tillgång till dina saker

Vare sig du som privatperson eller företag har magasinering för dina saker har du tillgång till dem nästan när du önskar. Det är lite olika från företag till företag, det finns de som har öppet inom en viss tid, men även de som har öppet dygnet runt. 

Känner du att det spelar någon roll så kolla upp det innan du hyr. Oavsett vad för anledning du har till att behöva magasinering är det helt möjligt att hyra det. Det är billigare än vad det är att hyra ett extra rum för sakerna, och det är smidigt att ha allt på ett och samma ställe. 

Kostnader och annat

Precis som med allt annat sätter företagen ett eget pris för sina saker. När det handlar om magasinering spelar det roll hur mycket yta du behöver. Så man kan säga att det kostar mellan 210 till 480 kronor per kvadratmeter. 

När du väljer magasinering, läs noggrant igenom deras villkor och avtal. Välj även ett som har försäkring, och trots att det är tryggt med säkra lås kan det ändå hända något. På internet hittar du allt du behöver om magasinering och du kan även där hitta de företag som hyr ut. 

Fler nyheter