Vad erbjuder en flyttfirma i Stockholm

29 mars 2022
patrick pettersson

editorial

Om du är i flyttartagen till eller inom Stockholm så har du en hel del att fundera över. Inte minst kostnaderna. Oavsett hur du gör så kostar det att flytta. Såvida du inte drar ditt bohag på en kärra fram och tillbaka så är det kostnader involverade. 

Det är givetvis så att ju länge du flyttar och ju större bohaget är, desto dyrare blir det. Men kanske har du satt undan en budget för din flytt och funderar på att anlita en flyttfirma i Stockholm. Det kvarstår givetvis fortfarande att du vill ha så mycket du bara kan för dina pengar. 

Den bästa flyttfirman i Stockholm erbjuder olika alternativ

När du söker efter en flyttfirma i Stockholm vill du nog gärna hålla olika alternativ öppna. Kan du göra det inom ett och samma företag så har du inte låst dig vid några val. Bäst är om flyttfirman kan vara flexibel och anpassa sig efter dina behov och erbjuda olika nivåer.

En del flyttfirmor erbjuder till exempel tre olika alternativ: Lågprisbudget, mellanprisbudget samt lyxbudget. Dessa tre alternativ innebär olika mycket hjälp för olika priser. Du betalar mindre ju mindre hjälp du behöver.

 

flyttfirma Stockholm

 

De olika storlekarna när du anlitar flyttfirma i Stockholm

  • Lågprisbudgeten innebär att du packar ditt bohag och bär ut på gatan. Dit kommer en bil med chaufför. Denne hjälper dig att packa in och kör allt till ditt nya ställe. På plats lastar ni ur och du får bära in och packa upp själv.

  • Mellanprisbudgeten innebär mer hjälp. Då har chauffören med sig ett par flyttgubbar. Dessa hämtar ditt packade bohag, flyttar det till din nya adress och bär in det. Du packar själv ner och upp dina saker.

Lyxbudgeten innebär att du inte gör något alls. Flyttfirman packar, flyttar och packar upp. Du kan resa på semester under tiden.

Fler nyheter