Dags för en trevlig konferens

02 maj 2022
patrick pettersson

editorial

Under pandemin har folk känt sig ganska isolerade, och kanske längtar du efter att träffa dina arbetskamrater och klubbkompisar i verkligheten och inte bara på Zoom och sociala medier. Många föreningar håller årsmöten och quiz online, men det blir inte samma sak som att äta tillsammans eller ta ett glas vin i baren.

Dags för en trevlig konferens, alltså. Det tycker nog de flesta, och det ger en bra samhörighet i arbetsgruppen. Också säljare som bor på andra ställen i landet kan komma på konferensen och träffa sina arbetskamrater under lättsamma former. Man får se ansiktet på de nyanställda, och man kan sitta och prata i små grupper.

Träffas i Malmö

Konceptet kan vara konferens malmö och det passar både för dem som vill gå på stan eller gå på casino. Boka en konferenslokal och håll sammanträde eller utbildning där, så har ni en plats att utgå från. Konferensanläggningar brukar ha trevliga rum och servera förfriskningar under dagen.

Det brukar ställas krav på konferenslokaler att de är ljusa och vädrade och att det finns möjligheter att visa bilder där. En bra ljudanläggning, kanske mikrofoner, är sådant ni får boka och avtala i förväg. Men man ska kunna hålla utbildningar och kurser i en konferenslokal.

image

Storstaden har mycket att erbjuda

Malmö har många affärer, för den som gillar shopping, och staden har också ett centralt läge, nära till både Danmark och Västkusten. En stor stad är också perfekt om man vill gå på bio eller gå ut och äta på stan. Även om konferensen står i centrum finns det mycket att göra. 

Det finns turistbåtar på kanalerna och det finns bussar för sightseeing. Att hänga i en bar kan vara trevligt nog när man vill träffa sina arbetskamrater igen. Välj vilka aktiviteter ni vill bjuda på och se till att ha en riktigt trevlig konferens.

Fler nyheter