För dina tänders skull ska du besöka tandläkare i Kista

18 januari 2022
patrick pettersson

editorial

Hur länge sen var du på koll hos tandläkaren? Plack lägger sig lätt på tänderna och kan vara knepigt att få bort. Dessutom vet du inte om du har några små hål som kan utvecklas till större och kostsammare problem.

Du kanske också undrar om det finns något du kan göra åt dina tänders färg. Det har blivit en del kaffe och te under åren, och nu har gaddarna blivit missfärgade vilket har lett till att du inte ler lika mycket som du brukade, och det påverkar din livskvalitet. ”Emotion is created from motion”, som livscoachen Tony Robbins säger. Det vill säga om du ler mer så blir du lyckligare.

Du kanske har varit med om en olycka, eller du kanske gick en rond i boxning som inte slutade som du tänkte och nu behöver du få käken opererad.

Det finns tandvård för alla, oavsett vad det är som ska göras, en vanlig kontroll, lagning av hål eller estetisk tandvård. Du behöver ta hand om dina tänder. Ingen mängd av fluor och tandkräm kan utföra det som en erfaren och kompetent tandläkare kan göra.

 image

 

Tandvård på dina villkor

Lyhördhet och förståelse. Detta måste var ord som är med i en kliniks ordlista. Tandläkare i Kista har stor förståelse för att det kan vara otäckt att besöka tandläkaren.

Det är en utsatt situation och munnen är känslig. Men alla har rätt att få sina tänder undersökta, och det ska ske utan ångest. Därför kommer du som har tandläkarskräck att få diskutera med din tandläkare först och då prata av dig om vad som är otäckt. Sedan kommer du att få den vård du behöver, på dina villkor.

Det är viktigt att besöka tandläkaren då och då för vård av tänderna. Det kan vara lagning, förebyggande eller estetisk tandvård, men gör det.

Fler nyheter