Gör hemmet mer trivsamt med friska dofter från effektiva luftfräschare

14 juli 2021
Cecilia Olsson

Ett hem kan bli extra trivsamt om man tar in härliga dofter i det. Det kan dessutom ha positiva effekter på välmåendet beroende på vilka dofter man väljer att använda sig av. Många upplever till exempel att de får lättare att koppla av om det doftar lavendel och doft av citrus kan ha en uppiggande effekt. Oavsett vilken doft man föredrar så kan man med luftfräschare enkelt sprida den i önskat utrymme. Det kan till exempel passa väldigt bra att ha olika dofter till olika rum beroende på vad man använder dem till.

Luftfräschare för varje rum

I ett sovrum kan det till exempel passa väldigt bra med en luftfräschare som sprider en behaglig och lugnande doft när det är dags att sova. Genom att använda sig av en luftfuktare som även ger ifrån sig en härlig vällukt så blir luften i rummet bättre samtidigt som den doftar underbart. På morgonen däremot så kan man behöva lite hjälp att piggna till. Med doftljus som har en härlig arom av citrus kan man skapa en mysig atmosfär samtidigt som det kan ge energi att möta dagen. 

Badrummet är det rum i hemmet som oftast är i behov av luftfräschare. Genom att placera doftpinnar med en fräsch doft av nytvättade lakan samt en kompletterande doftspray som kan användas när det finns behov av att dölja en otrevlig odör så kan badrummet alltid lukta härligt. I vardagsrummet är det perfekt att placera en elektrisk luftfräschare som med jämna mellanrum sprider väldoft i hela rummet. 

Hitta allt du behöver på en plats

Hos Coolpriser finns ett brett utbud av luftfräschare för hela hemmet. Där finns mängder av olika produkter som sprider mer eller mindre intensiv vällukt och det finns såklart massor av härliga dofter att välja mellan. Förutom att det är bekvämt att kunna beställa allt från en och samma plats så erbjuder Coolpriser dessutom väldigt förmånliga priser och smidiga leveranser. 

 

Fler nyheter