Sexleksaker i maskinform för extra njutning

25 februari 2020
Cecilia Olsson
Sexleksaker i maskinform för extra njutning

Om man är ute efter extra spänning i sängen tillsammans med en partner eller om man helt enkelt vill ha extremt sköna orgasmer på egen hand så borde man testa en sexmaskin. Det finns precis som med övriga sexleksaker i olika modeller för att alla ska kunna hitta något som passar och stimulerar på bästa sätt. Man kan till exempel använda sig av en mjuk sexmöbel för att positionerna ska bli mer bekväma, man kan använda en sexgunga för viktlöst samlag (eller varför inte en viktlös orgasm på egen hand), eller så väljer man en sexmaskin som sköter penetreringen åt en.

Eftersom det finns så många olika varianter av sexmaskiner så har de förutom utformningen även olika sätt att tillfredsställa. Många av sexleksakerna kommer till exempel med en eller flera dildos som man kan fästa ovanpå eller på sidan av maskinen. Dildon drivs därefter av en motor för att vibrera eller för att röra sig fram och tillbaka. Man kan använda den både vaginalt och analt, precis som man själv önskar och tycker om.

Ett företag som har tagit fram maskiner som tillfredställer både män och kvinnor är Vuxen. De har nämligen en sexmaskin med en fleshlight på ena sidan för avsugning och en vibrator på andra sidan för vaginal eller anal stimulans. Ens partner kan sitta på ena sidan medan man själv sitter på andra sidan för otrolig onani som båda parterna kan njuta av. Vuxen har dessutom ett sortiment fullt av sexmaskiner i form av uppblåsbara madrasser, bollar och kuddar. Det gör att man kan sitta eller ligga ner medan sexmaskinen tillfredsställer en. Med en inbyggd motor kommer dildon på sexmaskinen att vibrera, stimulera och penetrera för en fantastisk känsla och underbara orgasmer. Vill man prova något lite annorlunda kan man testa Vuxens vibrerande sadel för stimulans och massage.

Läs mer om olika sexmaskiner och handla spännande sexleksaker hos Lovebuddy.se. 

Fler nyheter