Återskapa leendet med Sirona

24 maj 2022
Lily Hansen

Om du inte har hört talas om Sirona förut, så ska du veta att det är ett tandimplantat av högsta klass. Det ersätter varje tand du har förlorat, och det ser ut precis som din egen tand gjorde. Du får en personligt anpassad, konstgjord tand som sitter fast ordentligt.

För dig som har krav på att tanden ska vara så naturtrogen som möjligt är sirona ett bra val. Tanden fästs i käkbenet med en titanskruv, och den växer fast på riktigt. Dessutom kan du välja nyans på sirona, och ingen kan ana att det är ett implantat. 

Sirona passar alla åldrar 

Även äldre satsar på Sirona istället för lösa proteser. Det är praktiskt, för du borstar tänderna precis som vanligt. Många känner att de får ungdomen tillbaka när tänderna återställs i originalskick. 

Du kan förstås få ännu finare tänder än dem du hade, om du väljer sirona för flera gluggar i tänderna. Har du förlorat många tänder är sirona ett bra alternativ, och du känner att du har egna tänder igen. Oavsett om dina tänder har slagits ut, blivit inflammerade eller bara missfärgade och trasiga, är sirona en permanent och elegant lösning. 

 

sirona

 

Socialt är det viktigt med tänderna

Går du ut bland folk, på jobb, på dans eller i föreningslivet, gör det stor skillnad om du har fina tänder. Du får bättre självförtroende och ser välvårdad ut. Kanske är dina nya tänder till och med jämnare än de gamla.

Du kan bestämma själv vilka förbättringar du vill göra, och det är praktiskt att ha tänder som fungerar och som känns som egna. Du kan bleka dina egna tänder och välja en vitare nyans på sirona, om det är viktigt för dig. Din valfrihet är total när du besöker en skicklig tandläkare, och har du några frågor eller funderingar så får du svar på dem.

Fler nyheter